Skip to content

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud machine

Reparatie en onderhoud van machines is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Uw machines zijn belangrijk voor de voortgang van uw onderneming. Bij storingen, kapotte onderdelen of andere problemen wilt u kunnen vertrouwen op een partij die ervoor zorgt dat u snel door kunt met uw werk. Reparatiebedrijf Kooy verzorgt reparatie en onderhoud aan machines voor onder andere land- en tuinbouw. Hiervoor kunt u terecht in onze loods. We kunnen ook bij u op het bedrijf komen met onze servicewagen.

Planmatig en incidenteel onderhoud aan machines

Heeft uw bedrijf last van een haperende machine? Staat uw productieproces stil? Met onze kennis en ervaring kunnen we snel vaststellen waar het probleem zit in uw machine. Of het nu een oogstband of rooimachine is of een lopende band in uw schuur. Om problemen en defecten te voorkomen is goed onderhoud heel belangrijk. Daarom verzorgt Reparatiebedrijf Kooy ook planmatig en incidenteel onderhoud aan uw machines. Daarvoor kunt u de machine bij ons afleveren of wij komen hem ophalen. Als dit vanwege de grootte niet mogelijk is, dan komen we graag met onze servicewagen bij u op locatie. Dat is onze service die daarmee bijdraagt aan de voortgang van uw onderneming.

Reparatie en onderhoud aan tractoren en grote machines

Tractoren, tuin- en parkmachines, maar ook andere landbouwmachines zijn bij Reparatiebedrijf Kooy in goede handen. Periodiek onderhoud is daarbij het belangrijkst. Het voorkomen van problemen is natuurlijk beter dan achteraf zaken moeten repareren. Zo kunt u vertrouwen op een optimale beschikbaarheid van uw machinepark. Zijn er toch storingen of defecten, dan verhelpen wij die voor u. U kunt uw machine bij ons brengen, maar we kunnen ook op locatie komen. Reparatie en onderhoud verzorgen wij uiteraard voor de machines van merken waar we dealer van zijn. Andere merken machines zijn bij ons echter ook aan het juiste adres voor een reparatie, onderhoudsbeurt of revisie. Zo is Reparatiebedrijf Kooy uw partner in het reparatie en onderhoud van uw machinepark.

Merken

× Hoe kan ik u helpen?