reparatiebedrijf

Reparatiebedrijf Kooy

Veelzijdig en servicegericht; Reparatiebedrijf Kooy is de rechterhand van talloze bedrijven in de land- en tuinbouwsector. Als mechanisatiebedrijf zijn we gespecialiseerd in de reparatie, het onderhoud en de verkoop van land- en tuinbouwmachines. We zijn dealer van onder andere Deutz tractoren en UniCarriers Heftrucks, maar verzorgen ook de verkoop van alle andere voorkomende landbouwmachines voor u. Zo houden we agrariërs binnen en buiten Nederland in beweging.

Reparatiebedrijf Kooy in Grootebroek én op locatie

Reparatiebedrijf Kooy werd in januari 1992 opgericht in Lutjebroek. Vanaf deze plek werden het netwerk en de werkzaamheden uitgebreid, waardoor het al snel tijd was voor een locatie met meer ruimte. Sinds september 1997 zijn we gevestigd aan de Industrieweg 42 in Grootebroek. Hier hebben we alle ruimte voor onze activiteiten. Het pand bestaat uit twee gedeeltes: een voor de afdeling mechanisatie en een voor constructie. Verder huisvest ons pand de afdelingen reparatie, onderhoud, de wasplaats, draaierij en een magazijn. Naast de werkzaamheden in ons eigen pand verricht Reparatiebedrijf Kooy werkzaamheden op locatie. Soms is dat onderhoud, maar meestal gaat het om reparatiewerkzaamheden aan land- en tuinbouwmachines bij onze klanten. Hiervoor maken we gebruik van onze servicewagen die volledig is uitgerust om op locatie te kunnen werken.

Reparatie, onderhoud, verkoop én ontwikkeling

Naast de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden gebruiken we onze kennis en ervaring voor maatwerk. Het is onze kracht om in te spelen op specifieke wensen van onze klanten. Zo ontwikkelen we nieuwe toepassingen en machines om hun werkzaamheden efficiënter te laten verlopen. Ook ontwerpen en bouwen we machines die we vanuit eigen ervaringen op de markt brengen. Zo zijn onder andere onze bloemkoolbindmachine en pioenoogstmachine ontwikkeld en geproduceerd. De bloemkoolbindmachine is ondergebracht bij ons bedrijf Kooy Machinery B.V. Dat we hiermee een behoefte vervullen, blijkt uit het feit dat de machines zelfs de grens over gaan naar Amerika. Wij houden onze ogen open en werken op deze manier mee aan de toekomst van agrarische bedrijven over de hele wereld.